Beoordelingen van Wokamor Zoetermeer

Recente recensies

5.0
Ellis Klaij
gisteren

Heerlijk eten, goede porties voor een passende prijs.

A T van der Zande
23 mei 2022

Er zat helemaal geen sojasaus bij terwijl ik er 2 had besteld. Ik had ook geen sojasaus in huis dus heb het erg gemist. Niet lekker zonder sojasaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hessel
22 mei 2022

Heel lekker eten, snel bezorgd, had alleen wat meer tofu in de bowl gemogen van mij.

Darya
20 mei 2022

It was very tasty and all the ingredients were fresh and the price was right.

Patrick
20 mei 2022

De wokmaaltijd bevatte niet genoeg woksaus waardoor de maaltijd erg droog was. Nog niet eerder slechte ervaringen gehad, maar dit stelde mij toch wel teleur.

Ronald
19 mei 2022

Op tijd volgens afspraak. Lekker, goed warm, meer dan goede prijs-kwaliteit en kwantiteitverhouding!!!

Sonya
19 mei 2022

Heerlijk gegeten! Het eten wordt echt vers bereid en dat is goed te proeven. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Maarten
17 mei 2022
Carla
15 mei 2022
Saskia Rietbergen
14 mei 2022

Snelle bezorging En super lekker zoals altijd

Eefje
13 mei 2022
Leow
11 mei 2022

Goeie wokmaaltijden met veel smaak en groente en vlees. Kinderen hebben ook meegenoten en hun portie groente 😀 binnengekregen. Dank jullie wel weer👍

Jeffrey
9 mei 2022

Lekkerste pokebowl van Zoetermeer!

Wendy
9 mei 2022
Ronald
8 mei 2022

Was heerlijk Iedereen vond het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal van Vliet
8 mei 2022

We wonen nu 2 jaar in Oosterheem en Wokamor is echt onze nr. 1 afhaal. De producten die ze gebruiken zijn van hoge kwaliteit en de gerechten erg lekker. Eén puntje van verbetering is de stokjes. Hier moet je voor betalen. Die zouden er gewoon bij moeten zitten.

J van Mourik
7 mei 2022
Leon
5 mei 2022
Yara
3 mei 2022

Was super lekker!

Jongejan
30 april 2022

Heerlijk eten en snel geleverd.

Mila de Swart
30 april 2022

Het was super lekker en heel snel bezorgd 40 min heel fijn

Shaf
28 april 2022

Het eten was heerlijk! De bezorging was supersnel. Alleen jammer dat het personeel niet op de hoogte is met de presentatie van hun producten(online) ten opzichte van wat ze werkelijk leveren. Had de “sweet bun” besteld. Lijkt op de foto een (wit) bapaobroodje met zoete pudding vulling. Wat ik werkelijk geleverd kreeg, waren 2 (bruine) gefrituurde bolletjes, ongeveer net zo groot als een kipnugget. Gaf aan dat als ik het had geweten dat ik t niet besteld zou hebben, 3,50 voor 2 bolletjes ter grootte van één hap vond ik te prijzig. Het zou ze sieren als ze met een tegenoplossing of voorstel waren gekomen. Maar helaas.

Cindy Tol
25 april 2022

In de sushi zat bruine avocado. We hebben toen gebeld en toen kregen we nieuwe sushi. Alleen was de nieuwe sushi niet de sushi waar avocado inzat…. ( maki zalm ipv zalm avocado Maki). Wel jammer want we hebben al regelmatig besteld en het was altijd in orde. De wok was wel goed!

Carmen
24 april 2022

Heerlijk eten snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred van de Wiel
24 april 2022

Zoals altijd, voortreffelijk

Tiny
24 april 2022

Was heerlijk lekker heet eten en eitjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haestregt
23 april 2022

Sushi was oud en droog , salade was bedorven abvacabo was bruin en stonk. Hierover gebeld en geld zou teruggestort worden. Dit is niet gebeurd .

Evelien
23 april 2022

Heerlijk!

Jolanda de Mos
22 april 2022

Alles was weer supervers en ontzettend lekker!

Carishma
19 april 2022

Eten was snel bezorgt, goed heet en zoals altijd heerlijk. Goede kwaliteit en lekker vers.

Ottenhof
18 april 2022

Heerlijke sushi en bezorging altijd op tijd. Zeker een aanrader.

Madho
18 april 2022

Had sushi besteld, nog nooit had ik zo'n slechte sushi gegeten. De sushi waren niet stevig gerold,waren erg slordig gesneden ook viel zo uit elkaar en was echt smaakloos. Voor mij geen sushi meer van Wokamor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
15 april 2022

Heerlijk

Bing
12 april 2022

Heerlijk wok maaltijd en lekker veel. Ik hou meestal wat over of bestel extra voor de volgende dag op werk, zodat ik tijdens lunch kan eten. Bezorgen ook heel vriendelijk 👍

Peter
11 april 2022

Er kan er maar 1 de lekkerste zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luz
10 april 2022
Tonia
7 april 2022

Zoals altijd snel en fantastisch.

Tamara
5 april 2022

Heerlijk en super snel bezorgd

Daniëlle
5 april 2022

Lekker eten en snel bezorgd.

Ano
5 april 2022

Mijn lievelings restaurant! Alles is top!

Mishell
4 april 2022

Het was weer heerlijk en snel bezorgd.

Tineke de Bruin
2 april 2022

Goed verzorgd En het eten is lekker heet

Lia
31 maart 2022

Heerlijke wok maaltijden en sushi. Bestellen via site gaat prima en bestelling wordt altijd op tijd bezorgd.

Iris
31 maart 2022

Ik vind de grote en vulling(weinig) van de sushi erg aan de kleine kant voor wat je ervoor betaald. Bij vergelijkbare sushi aanbieders krijg je meer en zijn de sushi rolletjes rijkelijker gevuld.

Frankie
30 maart 2022

Heerlijk gegeten. Goed gevulde woks en poke bowls. Lekker op tijd en snel.

Tirza
29 maart 2022

Snelle bezorging, kwam rond de aangegeven tijd. Kwaliteit van eten altijd goed! Probeerde ook wat anders zoals Poke bowl omelet, was heerlijk en is echt een aanrader.

Anoniem
29 maart 2022
Ronald Lorié
24 maart 2022

Gewoon goed

Jos Verleg
24 maart 2022

Ruim portie en zeer smaakvol

John
23 maart 2022

Was weer geweldig

Marieke
21 maart 2022

Heerlijke, gezonde maaltijd. Goede portie voor een goede prijs. Maaltijd ziet er verzorgd uit en werd binnen het half uur, goed warm, bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel en Mo
20 maart 2022

Heeeeerlijk gegeten zoals altijd dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
20 maart 2022

Snel bestellen en dan lekker smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Pronk
20 maart 2022

Bij ontvangst bestelling bleek een 'Poke bowl Zalm' geen zalm te bevatten. Na telefonisch contact hierover te hebben opgenomen is de zalm nageleverd. Goed opgelost zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
20 maart 2022

Was weer erg lekker. Als we eten bestellen, doen we het eigelijk altijd hier.

Chantal
20 maart 2022

Eten was heerlijk, alleen waren ze weer iets vergeten erbij te doen terwijl we daarvoor wel hebben betaald. Dit gebeurd vaker… tip; lees de bon goed van de bestelling.:

Michelle
19 maart 2022

HÉÉRLIJK 😋😋

R. Zuiderduin
17 maart 2022

Heerlijk gegeten. En ook erg snel geleverd.

Robert Verhoef
17 maart 2022

Het was weer een lange tijd geleden dat ik had besteld, maar nog steeds 100% kwaliteit. Het was weer lekker en perfect.

Maarten
17 maart 2022
Sabine
17 maart 2022

Beste poke bowl ever!! :-)

Maaike
16 maart 2022

Smaak was goed, alleen jammer dat de ramen noodles veel te lang gekookt hadden. Dat deed afbreuk aan de maaltijd. En de extra garnalen hadden er ietsje meer mogen zijn.

Alphina D Suryo
16 maart 2022

Het Eten van WokAmor is altijd lekker, schoon en warm. Toevallig mijn mooie kleindochter werkt bij WokAmor Zoetermeer zij doet goede woorden over WokAmor.

Marijke
14 maart 2022

Ik had op mijn bestelling gezet dat ik zonder maïs en zonder zeewier salade wilde maar ik vond het allebei terug in mijn pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pia bolleboom
13 maart 2022

We hebben 1.5 uur op ons eten moeten wachten. Dit is heel vervelend.

Lia
13 maart 2022
JE
11 maart 2022

Fantastisch! Altijd weer genieten ☺️

Maarten
10 maart 2022
Eefje
10 maart 2022

De poké bowls waren erg lekker!

S Rietbergen
7 maart 2022

Zoals altijd snelle service, vriendelijke bezorger en héérlijk warm eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
6 maart 2022

Fijne zaak, de site om te bestellen verliep niet vlekkeloos. Maar even bellen en ze denken mee met een goed alternatief. Sushi is altijd heerlijk!

Jeannette
3 maart 2022

Heerlijke Pokebowl met verse producten en snel bezorgd

Anoniem
2 maart 2022

Heerlijke verse sushi! We halen hier tegenwoordig altijd en ook altijd een snelle bezorging. Echt super!!

Meike
1 maart 2022
Martin
28 februari 2022

Wel jammer dat als je voor 30 euro sushi besteld er geen druppel sojasaus bij zit. Dat moet je kennelijk als 'extra' bestellen.

Sebas
28 februari 2022

Prijs/kwaliteit is zeer goed

Cary
28 februari 2022

(Maandag rond etenstijd besteld)Razendsnel bezorgd, altijd goed eten. Zoals altijd. Beste pokebowls in zoetermeer

Helga
25 februari 2022

Geen opmerkingen, was gewoon goed

Anja
24 februari 2022
Sylvia Surie
23 februari 2022

We hadden 2 wokmaaltijden besteld maar 1 ervan zaten andere ingrediënten in wat wij niet hebben besteld...geen paprika,ui,spersiebonen, tauge maar andere groenten...zoals brocolli,wortels en garnalen ipv kipfilet...hoop dat t vlg wel weer goed gaat..dit is de 1ste x dat het is gebeurd.

Sem
23 februari 2022
Jeannette
22 februari 2022

Heerlijke Pokebowl, alles vers en smakelijk!

Bob
21 februari 2022

Speciaal nog gebeld voor levering sambal bij bestelling. Helaas vergeten, jammer

Elifay
17 februari 2022

Eten was heerlijk warm en goed gevuld met ingrediënten . Dit keer hebben we afgehaald en zag hoe het eten werd klaargemaakt. Keuken zag er netjes uit. Personeel ook heel vriendelijk waardoor het eten extra lekker smaakte 😄

René
16 februari 2022
Tonuja
15 februari 2022
Patricia
15 februari 2022

Heerlijk vers, knapperige groenten. Aanrader als je geen zin hebt om te koken maar ook geen vette hap wil bestellen, echt lekker.

Nell
12 februari 2022

Wij bestellen vaak bij Wokamor. Het smaakt altijd goed en wordt ook op de afgesproken tijd bezorgd. Vandaag vonden wij het iets anders smaken. Voor mij zat er teveel prei en paprika in. Het leek meer een groenteschotel.

Schreurs
11 februari 2022

Alleen van de wok maaltijd was de smaak iets te vlak. We zijn anders gewend, maar dikke 10 want de rest was weer voortreffelijk! Complimenten voor de snelle bezorging.

Esther Overdorp
9 februari 2022

Heerlijke sushi zoals altijd! Alleen was mijn bestelling niet compleet (eerste keer dat dit gebeurde) ik miste de temaki a €3.20….. ik merkte het pas thuis en had geen zin om weer door de regen terug te fietsen. Wellicht valt het bedrag te verrekenen met een volgende bestelling? Want die komt er zeker!!! Ideaal! Vanaf mijn werk via de Wokamor naar huis. Om dan te genieten van de sushi. Tot snel!

Maarten
8 februari 2022
Patrick
7 februari 2022
Joyce Van Rijnswou
5 februari 2022

Zoals ik bij de bestelling ook al als opmerking erbij had geschreven, lees goed de bestelling. Nu is het voor de 4de mis gegaan terwijl ik het juist nog erbij heb gezet in de opmerkingen.

Jeroen v Mourik
5 februari 2022

Altijd goed

Elvira Rosema
31 januari 2022

Het was de eerste x dat we dit bestelde en het was zeker de moeite waard. Gaan we zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
31 januari 2022
Amber
29 januari 2022

Perfect zoals altijd👍

patricia
29 januari 2022

Heerlijk eten zoals altijd, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Singh
29 januari 2022
Beyza S
28 januari 2022

Het eten is altijd lekker en super warm! Zeker een aanrader

Ruud
28 januari 2022
Helga Mijnders
22 januari 2022

Erg lekker alleen de saus was beetje weinig

Esther Overdorp
22 januari 2022
Sam
22 januari 2022

Ingredienten pokebowl zijn vers en knapperig. Miste wel de avocado en sesam. Jammer dat op 1 na alle dressings met mayonaise zijn.

Marjolein
20 januari 2022

Zou wel makkelijk zijn als de Nederlandse namen achter de ingrediënten staan. Zoals zeewier en Sojabonen ed.

Carla
20 januari 2022
Shaun
19 januari 2022
Fox
18 januari 2022
Rafa
18 januari 2022
Grada
15 januari 2022
Jag.
15 januari 2022
H
15 januari 2022

Eten werd snel bezorgd en was weer zeer smakelijk. Wel misten wij de sojasaus, gember, wasabi en eetstokjes. Had het niet extra besteld omdat het in het verleden er altijd bij zat. Blijkbaar is dat veranderd en dat vindt ik toch wel een minpunt. Stond ook niet apart vermeld op de side dat het apart besteld moest worden. Is ook wel kostenverhogend als je dat allemaal apart moet bestellen dus verkapte prijsverhoging is dat . Maar de kwaliteit van het eten was weer uitstekend.

E.W.
14 januari 2022

Altijd een feestje als de sushi van Wokamor op tafel staan. Deze keer vonden we de kip echter te krokant en de tonijn wat "nattig". Desalniettemin bestellen we volgende keer zeker weer en vertrouwen we erop dat kwaliteit weer als vanouds zal zijn.

Martin
13 januari 2022

Vaak besteld, altijd lekker en vooral makkelijk. Meestal ook lekker snel met bezorgen. Maar het mag wel wat secuurder. Soms zijn ingrediënten verwisselt en gisteren bleek dat het papier van de printer op was waardoor de bestelling niet kon worden gelezen. Dan duurt wachten lang. Over het algemeen dik tevreden.

Damian
13 januari 2022

Het was weer heerlijk en veel! Bezorging (en vriendelijk 😀) was snel zodat wij met onze gasten op tijd konden eten😋 De wokmaaltijden waren goed gevuld en heerlijk op smaak. Mijn favoriet Kong Bao smaakte weer heerlijk. Sushi waren ook erg in trek. Dankje wel en tot de volgende keer 👍

Richard
11 januari 2022

Weer heerlijk gegeten

Renee
11 januari 2022

Is altijd giga lekker en helemaal super. Had nu het idee dat het voor het eerst wat minder was.. Er zaten verdwaalde groenten door de wok die ik niet had besteld. Mijn vriend had duidelijk minder vlees dan normaal. Het was gewoon wat rommelig en karig dit keer.

Melissa
10 januari 2022

Ontzettend lekker, vers en mooi gepresenteerde sushi. De smaak is zoooo goed. Snel weer dankjulliewel!

René
8 januari 2022
Truus van Delft
7 januari 2022

De vorige keren vonden wij het lekker maar nu niet: mijn kleinzoon is gek op sushi en voor hem bestel ik het altijd. Maar hij heeft er maar weinig van gegeten, vond hey niet lekker en kreeg later buikpijn, wellicht van het eten. Sorry om het te melden maar het is de waarheid.

Sushi
6 januari 2022

Oprecht hele lekkere sushi! Vers gemaakt en deels nog warm, Aanrader

Nell
6 januari 2022

Goed eten voor een goede prijs. We bestellen vaak online. De bezorging is altijd op de afgesproken tijd .

Esther
5 januari 2022

Het was weer super 😋 lekker! Echt een aanrader die wokmaaltijden en de sushi is ook 👍🏻 goed!

S
3 januari 2022

We misten de sojasaus wat er normaal gesproken altijd bij zit!

Linda
3 januari 2022

Heerlijk gegeten! Lekker vers en snelle bezorging!

Leroy
30 december 2021

Voortaan graag de ingrediënten beter mengen. Nu lag vlees onderin, gevolgd door de ‘mihoen’ en groente. Het valt me daarnaast op dat extra vlees voor euro 1.50 niet altijd evenveel is.

Jolanda zaaijer
30 december 2021

Het was heerlijk en lekker heet nog top

Tarik
28 december 2021

Super

Safira
27 december 2021

Zeker een aanrader!! Heerlijk eten, lekker vers en snel bezorgd

Patrick Schouten
25 december 2021

Heerlijke sushi! We hadden de luxe set en de voordeelset

Geanina Balcan
24 december 2021

Great!

Mike
23 december 2021

Wij hadden 2 bakjes wazabi mayonaise besteld en deze waren niet geleverd. Ik vind dat over de laatste maanden de kwaliteit van de eten is achteruit gegaan en ook de prijs is omhoog. In mijn opinie deze twee dingen leid tot de conclusie dat wij niet meer gaan bij Wokamor bestellen.

Yos
22 december 2021
Ik
22 december 2021

Ik zou fijn vinden dat als ik geen koolhydraten eet, en dus een wokmaaltijd besteld zonder noodle of rijst WEL de bak gevuld kan worden met extra groente. Ipv een halve bak vullen en wel zelfde prijs betalen. Er zijn veel mensen die geen koolhydraten eten tegenwoordig

D
20 december 2021

Eten was kou, te laat en incompleet.

Tiny
17 december 2021

Gekkigheid niet te nat .het was heerlijk

Noni
17 december 2021
R Singh
16 december 2021

Eten lekker warm en optijd klaar Smaakvol en extra sambal erbij gekregen! Top plek!

Yos
16 december 2021

Heerlijk!

Bozo
16 december 2021
Camillia Lyazid
14 december 2021
Yos
12 december 2021
Jeroen van Mouri
12 december 2021
Els Koers
11 december 2021
Stef
11 december 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker eten en bezorging weer stipt op tijd

Faeles
10 december 2021
Romy
9 december 2021

Overheerlijke verse sushi en altijd super snelle bezorging! Ook de pokebowls zijn hier erg geliefd.

Cheryl
7 december 2021

Wokamor is een van onze favorieten geworden. Van bestelling tot aan bezorging verloopt alles top. Het eten komt altijd heet aan en wordt snel bezorgd, het eten (wij bestellen hier altijd wok) is zo lekker op smaak en de portie is perfect. Dit restaurant verdient ook zeker een award dus mochten jullie nog niet hier besteld hebben doe het dan zeker en stem op ze voor beste take away van Zoetermeer!

Jill
5 december 2021

Zoals altijd weer heerlijk! De pokebowls en sushi zijn echt een aanrader, ik geniet er altijd van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny
5 december 2021

Was erg nat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesje
4 december 2021

Heerlijke sushi, vers!!! Precies op tijd!!!

Melissa antonisse
4 december 2021

Heerlijk gegeten🥰😘

Presan
4 december 2021
Shanty
3 december 2021
Zakaria
1 december 2021

Zeer tevreden, netjes verpakt , alles op goede temperatuur!

Suzan
1 december 2021

Heerlijk eten. Goed op smaak. En op tijd bezorgd.top!

Marjolein
28 november 2021

We hebben dit keer de sushi gekozen. Helemaal prima! De bezorging was op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny
28 november 2021

Het was weer erg lekker alleen veel nat onder in het bakje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
28 november 2021

Voor de tweede keer bij Wokamor een bestelling gedaan. En opnieuw ontzettend genoten van de heerlijke sushi, zeer smaakvol en heel vers! Ook een compliment voor de bezorger, die stipt op het afgesproken tijdstip voor de deur stond.

Martin
27 november 2021

Als altijd lekker echter deze keer iets te veel saus. Het eten zwom in het bakje.

Sylvia Surie
25 november 2021

Helemaal weer top!

Mike
22 november 2021

Wij vinden dat het kwaliteit van de eten is minder geworden over de laatste aantal maanden. Dit is erg jammer omdat het eten was altijd erg goed geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen v Mourik
22 november 2021
Fam van de Wiel
21 november 2021

heerlijk en vers

Astrid
20 november 2021

Super, de beste sushi

Diana
19 november 2021
Damian
19 november 2021

Weer lekker gegeten! Dankje wel. De woks zijn goed warm geleverd met voldoende groente en vlees. Zelf mijn kinderen die normaal niet alles eten vonden het lekker. De sushi's waren ook heerlijk. Dank jullie wel en keep up the good work 😊👍

Richard
17 november 2021

In een woord toppie

Maarten
16 november 2021
F van Rooijen
16 november 2021

Erg goed en snel thuis geleverd! 👍

Michelle
13 november 2021

Het eten was op tijd en het was heerlijk!

Sylvia Surie
13 november 2021
Ton van Dijk
12 november 2021

Maaltijden zijn altijd lekker, bezorging is heel snel of op afgesproken tijdstip. Echter, besteld 1x poké bowl zal, 1x poké bowl crispy chicken, maar we kregen 2x crispy chicken en geen zalm geleverd.

Lindsay Ester
9 november 2021

Vaste klant, altijd erg tevreden. Jammer dat de bakjes veranderd zijn en de pokebowls aanzienlijk minder is voor dezelfde prijs.

Lennart
7 november 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Surie
7 november 2021

Het was weer heerlijk! Bezorging ruim op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Amweg - Kroezen
7 november 2021

Op aanraden van een familielid hebben het ook geprobeerd en dat is zeker niet tegengevallen. Het was goed verzorgd en het was heerlijk. Dit was zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie een bestelling hebben gedaan.

Eline Blom
6 november 2021

De groenten waren top, er is vergeten extra rode curry door het gerecht te doen. Dit was overduidelijk omdat de helft van de rijst wit gegeten moest worden doordat er geen saus voor was. Bij de zwarte pepersaus was er al helemaal weinig saus. We zijn het anders en beter gewenst.

Ingrid
4 november 2021

Heerlijk wederom gegeten

Dennis
4 november 2021
Shanty
1 november 2021
Corrie
31 oktober 2021

Ruim een uur moeten wachten terwijl er zo snel mogelijk bezorgd zou worden. Poke bowl was wel weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise van N
31 oktober 2021

Echt heerlijk gegeten en alles was precies zoals verwacht! Goede porties en aardig personeel:)

Kevin
31 oktober 2021
Wendy
31 oktober 2021

Heerlijk eten en de levering is snel, complimenten!

Olaf Boezelijn
29 oktober 2021

Prima. Was eerste bestelling hier. Gaan we zeker vaker doen.

Ingrid
29 oktober 2021

Zoals altijd vers, smaakvol en snel!

Rosanne
26 oktober 2021

Lekkere bezorgers

Carishma
25 oktober 2021

Eten was heerlijk, super snel bezorgd en helemaal vers en heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mevrouw
24 oktober 2021
Stefan
23 oktober 2021

Kwaliteit was redelijk, maar de warme gerechten waren koud bij bezorging.

Shirley
23 oktober 2021

Genoten van twee zeer smakelijk wok gerechten (1 grote en 1 normale portie). Wat mij betreft een prima prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding en voor ons zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Jolijn
23 oktober 2021

Heerlijk en zeer smaakvol

Kyra
22 oktober 2021

Snelle bezorging, sushi was een beetje rommelig door bezorging op de fiets/scooter maar smaakte heerlijk! Jammer dat je apart voor soja saus en chopsticks moet betalen

Amber
20 oktober 2021

Snelle en vriendelijke bezorging en het eten was top👍

Helga Mijnders
19 oktober 2021

Was erg lekker, alleen hadden we gebakken rijst besteld en volgens mij kregen wij gestoomde rijst, dat was het enigste minpuntje.

Ingrid
17 oktober 2021

Heerlijk eten , zeer tevreden !

Olaf
17 oktober 2021

Wij bestellen regelmatig pokerbowls. Het valt ons op dat van de laatste 3 keer er 2 keer minder ingrediënten in zaten. Jammer, want dat doet afbreuk aan de kwaliteit en kwantiteit en lijkt ons helemaal niet nodig. Hopelijk was het puur toeval, maar Wokamor, let er op aub!

Elsbeth
15 oktober 2021

Natuurlijk kunnen we een hele lange recensie schrijven maar als je het in één woord kan doen is het meer dan duidelijk; top!

Anoushka
13 oktober 2021

Super. Heerlijke sushi.

Raymond
13 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk. Had bij prawn garlic extra garnalen besteld. Waarschijnlijk vergeten erbij te doen. Los daarvan, is t wereldzaak!

Cynthia
11 oktober 2021

Zou handig zijn als bij de diverse producten de ingrediënten staan vermeld. Verder ben ik heel tevreden. Gezonde lekkere maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke
10 oktober 2021

De bestelling werd precies bezorgd op de tijd die wij hadden opgegeven. De smaak was ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mirela
9 oktober 2021
Peter
7 oktober 2021

Nog steeds de beste !

Manon Beeftink
6 oktober 2021

Vandaag voor opening al online besteld. Het eten werd keurig op tijd en loeiheet bezorgd. En zoals altijd heerlijk!

Corinne
3 oktober 2021

Heerlijke pokebowls besteld. Bezorging perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mw Surie
2 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten! Helemaal top!👍🏼

Debby
1 oktober 2021

Was weer heerlijk! Hopelijk geen pech onderweg meer volgende keer.

C
1 oktober 2021

Wok was lekker. Sushi was niet zo lekker, geen goede kwaliteit. zat geen sojasaus of wasabi bij.

Sem
30 september 2021

Heerlijk, vers en netjes op tijd bezorgd! Bedankt!!

X
29 september 2021
Jill
29 september 2021
Amber
25 september 2021
Patricia
25 september 2021

De sushi was door elkaar gehusseld, lag uit elkaar en alles was warm. Geen fijn idee als je zalm eet. Daarnaast smaakte het flauw. Voor mij geen bestelling meer hier.

JE
23 september 2021

Wederom fantastische wokmaaltijden. Een 10!

Bindy
23 september 2021

Heerlijk genoten weer! Dit keer de wok rode curry met garnalen en gebakken rijst genomen, een echte aanrader!

Manon Beeftink-van Nelfen
18 september 2021

Heerlijk van smaak

Maria Ivone Caldeira
18 september 2021
Nol Franssen
18 september 2021
Ingrid
16 september 2021

Lekker verse ingrediënten, precies zo gecombineerd als je het zelf wil.

Wendy
15 september 2021

Heerlijk eten en een snelle levering 👍🏻

Su
15 september 2021
Yara
12 september 2021

Super lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
12 september 2021
Nurul van Saltbommel
11 september 2021

Weer heerlijke warme maaltijd , top 😀 dank jullie wel

J
11 september 2021

Spicey mayo is super lekker!

Nurul van Saltbommel
10 september 2021

Aardige en vriendelijke personeel / bezorgers en als meld bij laten bezorgen " so snel mogelijk " de is idd snel en krijg jij lekker warme maaltijd. En de sushi SUPER vers.

Su
8 september 2021

Top 👍

Inge
6 september 2021

Alles was goed

Tiny
6 september 2021

Was heerlijk.op tijd bezorgt. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
6 september 2021

Top, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriquez
3 september 2021
Nancy
3 september 2021

Goed gevulde Pokébowl met hele verse ingrediënten. Top!!

Corinne
3 september 2021

Heerlijke pokebowls!

Heiligenberg
3 september 2021

Bezorging was snel. We zijn blij dat ook hier zo aan rand Zoetermeer/Benthuizen bezorgd wordt. Veel restaurants doen dat niet, ons adres is net te ver. 1e indruk van t eten was volgens ons dochter; oh wat een kleine tasje alles zo bij elkaar. Maar wij kijken naar de kwaliteit en die was goed: niet al te grote sushi, prima gevuld per stuk, smakelijk. Dus voor ons zijn jullie top2 in sushi in de regio.

Biekhram
1 september 2021

Eten is altijd lekker. Snel geleverd. Door drukte waarschijnlijk groenten verwisseld met andere maaltijd. Dit is door gegeven. Probleem opgelost. Altijd klantvriendelijk.

M
31 augustus 2021

Vriendelijke personeel en super service!

D S
30 augustus 2021

Heerlijke wokgerechten met kwaliteit sushi, en op tijd bezorgd. ❤❤❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
29 augustus 2021

Wok kong bao is erg lekker! Vlees was de laatste keer wel wat malser maar nog steeds lekker. Pokebowl crispy chicken is ook een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
28 augustus 2021

Heerlijk genoten van de sushi, aan te bevelen!

Martijn
28 augustus 2021

Eten was prima!

Vincent
28 augustus 2021

Wederom fantastisch!

Stef Ensing
27 augustus 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk!! Op tijd geleverd en netjes afgeleverd Ik kan niet wachten tot de volgende bestelling

Esther
26 augustus 2021

Lekker, snel en makkelijk

Saskia
26 augustus 2021

De vis rook naar ammoniak, ik heb de helft weg gegooid. Het was niet vers. Erg jammer! Ik bestel hier niet meer

Janelle
26 augustus 2021
Ranish Chedi
25 augustus 2021

Lief, beleefd en attent personeel; kwalitatief vers en lekker eten.

Pia bolleboom
25 augustus 2021

De bestelling werd 20 minuten te laat bezorgd

Angelique
24 augustus 2021

De Bowl was weer heerlijk

Tirza
24 augustus 2021

Ik had online alvast paar uur van te voren besteld en besloot het zelf op te halen. Alles was perfect op tijd klaar toen ik binnenkwam om mn bestelling op te halen. Erg snel en was heerlijk eten zoals verwacht. Veel opties en houdt rekening met je dieet wensen als je zelf je maaltijd in elkaar zet! Raad wokamor zeker aan.

Su
23 augustus 2021

Tegenovergestelde van wat ik gewend ben; het eten kwam ruim een uur later en was koud, erg jammer (!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
21 augustus 2021

Zoals altijd, SUPER

Geanina Balcan
19 augustus 2021
T.Guth
15 augustus 2021

Was iets te flauw verder erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
14 augustus 2021

Was weer erg lekker en ook snel geleverd.

Bartek
14 augustus 2021
Olga Zoet
13 augustus 2021
Joe
10 augustus 2021
Jeroen v Mourik
5 augustus 2021
Marianne Pennings
5 augustus 2021
Geanina Balcan
4 augustus 2021

Great food ! 👍

Linda
4 augustus 2021
Richard
3 augustus 2021

Geweldig allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martens
3 augustus 2021
René
31 juli 2021

5 sterren, want ik kan er geen 6 geven.

Eline
29 juli 2021

Super lekker gegeten! Goede prijs verhouding en snel bezorgd van Oosterheem naar Meerzicht

Jess_K
25 juli 2021

Het was heerlijk!!

Usha Doerga
25 juli 2021
Su
24 juli 2021

Super zoals ik ben gewend!

Isabella
24 juli 2021
Carla
22 juli 2021

Heerlijke poke bowl en wokgerecht met verse ingrediënten

Thom Vrijmoed
22 juli 2021

Weer heerlijk gegeten! Super vers en bezorging is ook altijd top!

Ray
20 juli 2021

Beste, wij bestellen zo nu dan de pokebowl. De kwaliteit hiervan vinden wij altijd erg goed, chapeau! . Wat ons vandaag wel opviel en stoorde was de hoeveelheid kip in de basisbestelling. Dit was wel bijzonder weinig en viel wat tegen. Hopelijk volgende keer weer beter

Antoine
18 juli 2021

eten was lekker en voldoende qua hoeveelheid en stond netjes klaar op t afgesproken moment.

Maarten
17 juli 2021
Marry
16 juli 2021

De smaak was weer zeer goed, alleen de zalm was van mindere kwaliteit dit keer. De helft ervan was niet lekker.

Robert Verhoef
15 juli 2021

Het was weer een tijdje geleden, maar het is nog steeds perfect. Het blijft een aanrader.

Dennis
15 juli 2021
Wagemaker
14 juli 2021

Snelle service en bijzonder goed eten 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Elsbeth
11 juli 2021

Heerlijke sushi! Snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rixhard
11 juli 2021
Pia
11 juli 2021

Bestellen gaat makkelijk en vlot via de site, en de bezorger kwam precies op de afgesproken tijdstip bezorgen. Prima service.

Klant
10 juli 2021

Bestelling niet volgens verwachting, extra garnalen besteld bij de wok en niet gekregen, rijst moest gebakken zijn, was het ook niet helaas, geen smaak aan, waarschijnlijk door de drukte is er niet de nodige aandacht aan de bestelling besteed, na het bellen stelde mijn woorden niks voor en zou het de volgende keer beter zijn werd mij gezegd, niet echt netjes opgelost, jammer!

John
9 juli 2021
Sabine
9 juli 2021
Sylvia Surie
8 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en ook eerder bezorgd! Toppie!

Rani
6 juli 2021